RENDEZ-VOUS HOTEL LIMBURG

Rendez-vous hotel gezocht? Spreek anoniem en discreet af, dus zonder dat iemand uit uw omgeving daar iets van hoeft te merken. Zoekt u met uw date of iemand anders een geschikte plek om af te spreken, anders dan bij u thuis of bij hem of haar thuis? Ons rendez-vous hotel is goed geschikt, omdat u de kamers al vanaf een paar uur kunt boeken. Bovendien is het mogelijk om gebruik te maken van onze luxe room service.

Dat betekent dat we de lekkerste hapjes en drankjes bij u op de kamer serveren, om daar samen van te genieten. Het is de beste manier om elkaar uitgebreid te verwennen, op een wijze waar niemand anders achter zal komen. Onze medewerkers blijven volledig discreet en zorgen er vanuit de achtergrond voor dat ze zo min mogelijk zien. U hoeft zich op die manier nergens zorgen over te maken, omdat we de kamers helemaal anoniem verhuren.

We zijn een rendez-vous hotel bij Heuden-Zolder, dat goed bereikbaar is vanuit Antwerpen en Hasselt.

Anoniem afspreken

Wilt u anoniem afspreken in een rendez-vous hotel in Limburg ( https://h28.be/rendez-vous-hotel-vlaams-brabant ) of in de directe omgeving daarvan? Wij zorgen ervoor dat u kunt verblijven in een fijne kamer. De kamers zijn allemaal sfeervol en luxe ingericht. Dus boekt u een Premium Kamer, een Luxe Kamer of een Elite Suite? In al die gevallen zal het u aan niets ontbreken. Er is een royale douche aanwezig, net als een groot bed om samen gebruik van te maken.

Dit kan helemaal anoniem, omdat het niet nodig is om vooraf een reservering te maken. We verzamelen op die manier nog geen gegevens en zorgen er andersom voor dat er geen sprake is van afschriften. Het zal niemand opvallen dat u gebruik maakt van ons rendez-vous hotel, omdat u ook de beschikbare parking erachter heel discreet kunt gebruiken.

Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van de room service. En arriveert uw date of gast later dan u? Met een code kunt u de deur op afstand openen. Zo kan niemand anders zien dat het bezoek voor u is, om volledig anoniem af te spreken en samen een paar fijne uren te beleven.

Discreet vanaf de parking

De parking bevindt zich meteen achter het rendez-vous hotel, zodat u daar heel handig gebruik van kunt maken. De parking is vanaf de weg niet zichtbaar, waardoor anderen niet kunnen zien dat u aan komt rijden. Bovendien is het niet te zien dat uw auto er staat, om u ook daarover geen zorgen te hoeven maken. Het is de beste manier om dit heel discreet en anoniem te doen.

Op de parking bevindt zich onze automaat, die u kunt gebruiken om de kamer te openen. Dat kan door op dat moment aan te geven in welke kamer u wilt verblijven en of u dat voor 3 uur, 4 uur of voor 8 uur wilt doen. Wij zorgen ervoor dat de deur van de kamer zich opent, zodat u naar binnen kunt gaan. Het is zelfs mogelijk om uw date of gast later binnen te laten, uiteraard weer op een manier zodat niemand anders dit zit ziet. Wij zorgen er als rendez-vous hotel in Limburg bij Hasselt voor dat u op een veilige, anonieme en discrete manier met anderen kunt afspreken. Dat betekent dat u een spannende date kunt plannen of vaker met hem of haar kunt samenzijn, zonder elkaar thuis te ontvangen.

Vlakbij Hasselt

Ons rendez-vous hotel bevindt zich in Heusden-Zolder, op korte afstand van Hasselt op een steenworp van het klaverblad van Lummen, waar de E314 en E313 elkaar kruisen. Via de E313 en E314 bent u er zo, om de auto op een vanaf de weg niet zichtbare manier te parkeren op de parking. De auto staat er veilig en uit het zicht, om op een ontspannen wijze gebruik te maken van onze fijne en luxe kamers.

De korte afstand tot Hasselt zorgt ervoor dat het niet opvalt dat u te lang weg bent. Het zijn allemaal zaken waar we over nadenken om u heel discreet en anoniem gebruik te laten maken van ons rendez-vous hotel. Op die manier zorgen we ervoor dat u met anderen af kunt spreken, zonder dat iemand in uw omgeving daarvan iets door zal hebben.

Rendez-vous hotel

In ons rendez-vous hotel kunt u verblijven voor een periode van 2, 3, 4, 8, 10 of 12 uur. Dat betekent dat u de kamer al vanaf een paar uur kunt boeken, waardoor het niet nodig is om die heel de nacht te gebruiken. In plaats daarvan bent u helemaal flexibel, terwijl het natuurlijk netjes en stijlvol is ingericht.

De kamers ( https://www.h28.be/kamers ) zijn altijd helemaal schoon en hygiënisch en bijvoorbeeld voorzien van handdoeken en gastendoekjes. Wij zorgen ervoor dat alles aanwezig is, zodat u daar in ieder geval helemaal geen omkijken naar heeft. U hoeft in plaats daarvan alleen maar af te spreken met uw date of een andere gast. Wij zorgen ervoor dat jullie naar binnen kunnen en dat niemand anders weet dat jullie elkaar ontmoeten in het rendez-vous hotel.

BESCHIKBAARHEID

KAMERS IN REAL TIME

RESERVEREN?

PRIJZEN

WERKWIJZE

Hallo
Stel uw vraag aan Nadine!

x