Privékamer bezoeken in Heusden-Zolder

Bent u op zoek naar een privékamer in de buurt van Hasselt of Genk? Zoek dan niet verder. Bij ons kunt u bij ons kunt u terecht voor privéontvangst in Heusden-Zolder voor een paar spannende uurtjes. Huur een privékamer zo lang als u wilt, met wie u maar wilt. Anonimiteit en discretie staan bij ons voorop. Niemand weet dat u bij ons een kamer heeft gehuurd. Bekijk de beschikbaarheid van onze kamers real-time.

BESCHIKBAARHEID

KAMERS IN REAL TIME

RESERVEREN?

PRIJZEN

WERKWIJZE

Privékamers huren voor een paar uur

Bij H28 huurt u een hotelkamer voor een paar uur. Zo kunt u in het geheim een paar uurtjes doorbrengen met uw minnaar(res), date of gast. Uiteraard kunt u ook bij ons een paar uurtjes bijslapen of de rust opzoeken. De premiumkamers zijn beschikbaar vanaf een periode van 2 uur. Onze luxe en elite suites kunt u huren vanaf 3 uur. Natuurlijk kunt u ook de hele ochtend, middag, avond of nacht verblijven. Dat is het voordeel van een daghotel: we zijn flexibel. Ons hotel is 24 uur per dag, 7 dagen in de week geopend.

Bij H28 heeft u een ruime keuze voor privékamers

Wanneer u discreet wilt afspreken voor privéontvangst, kunt u terecht in een van onze 13 kamers. Elke kamer is ruim opgezet en voorzien van alle gemakken. Zo kunt u samen onder onze royale douche stappen en heeft u alle ruimte in het grote bed. Uiteraard is elke kamer voorzien van schone lakens en zachte badhanddoeken. Zoekt u een beetje extra luxe? Kies dan voor onze elite suite. Hier kunt u gebruik maken van een heerlijke jacuzzi. Onze roomservice maakt de luxe helemaal compleet. Geniet van een glaasje bubbels en een hapje terwijl u samen in de jacuzzi zit. Uiteraard is de roomservice ook discreet. Via de huistelefoon op de slaapkamer kunt u eenvoudig de roomservice bestellen. Uw bestelling wordt voor de deur bezorgd, zodat u niemand hoeft te zien.

Privékamer openen vanaf de parking

Onze check-in is volledig geautomatiseerd. Hierdoor is uw verblijf helemaal anoniem en weet niemand dat u hier bent. U rijdt met uw wagen langs de automaat. Hier kunt u een kamer reserveren en betalen. Betalen kan zowel contant als met de kaart. Wanneer u met de kaart betaalt, zorgen we ervoor dat niemand uw verblijf kan ontdekken uit het afschrift. Vooraf reserveren is niet nodig en ook niet mogelijk, zo hoeven we geen gegevens van u te verzamelen. De kamer opent u eenvoudig met een code die u krijgt na de betaling. Verwacht u een gast of date, maar wilt u niet samen aankomen? Geen probleem. U kunt uw gast ook binnenlaten met een code.

Boek een privékamer zonder persoonlijk contact

Onze privékamers in Heusden-Zolder zijn volledig anoniem te huren. Van het parkeren tot de roomservice: u hoeft niemand tegen te komen. Dat is ook het fijne van onze privéontvangst in Limburg, België. Iedere kamer heeft een eigen entree. Niemand die u ziet.

Hallo
Stel uw vraag aan Nadine!

x