Dagkamer

Bent u in België en heeft u behoefte aan wat privacy? Bijvoorbeeld om met een date af te spreken of om een paar uurtjes bij te slapen? Dan kunt u gemakkelijk terecht bij ons daghotel. Bij ons is het mogelijk om een kamer te huren per uur. Zo kunt u, in tegenstelling tot een regulier hotel, ook overdag bij ons terecht. Blijf zo lang als u wilt. U huurt al een premiumkamer vanaf 2 uur. De luxe en elite kamers zijn te huur vanaf 3 uur.

BEKIJK UW KAMER

PREMIUM KAMER

Prijzen vanaf € 50,00. Inclusief parking.

LUXE KAMER

Prijzen vanaf € 60,00. Inclusief parking.

ELITE SUITE

Prijzen vanaf € 100,00. Inclusief parking.

Wat is een dagkamer?

Een dagkamer is een hotelkamer die ontworpen is voor gasten die slechts een beperkte tijd een ruimte nodig hebben. Dit kan ideaal zijn voor reizigers die een rustpauze zoeken, professionals die een stille werkplek nodig hebben of mensen die op zoek zijn naar een spannend avontuurtje in volledige anonimiteit. Onze dagkamers beschikken allemaal over een royale douche en een groot bed. Zo kunt u genieten van alle faciliteiten gedurende de dag. Daarnaast biedt ons rendez-vous hotel in de buurt van Hasselt een anonieme plek om met een geliefde af te spreken. Zo hoeft u bij ons niet te reserveren en is de check-in volledig automatisch. Niemand die weet dat u bij ons een kamer huurt. Zo hoeft u thuis niets uit te leggen.

Huur een dagkamer voor overdag

Huur een dagkamer voor overdag wanneer u op zoek bent naar een flexibele en comfortabele kamer om een paar uur in door te brengen. U heeft de keuze uit 13 verschillende kamers. Spreek anoniem met iemand af en geniet van de privacy. Uiteraard kunt u ook een dagkamer huren wanneer u een paar uurtjes wilt bijslapen. Ons hotel ligt in de buurt van Hasselt en Genk. Via het klaverblad van Lummen bent u zo bij ons. Vanuit de wagen kunt u een kamer boeken en betalen. Na de betaling krijgt u een code en kunt u uw wagen in de privéparking box parkeren. Niemand die uw wagen ziet staan. Daarnaast is er voor elke kamer een privé-ingang. Zo komt u niemand tegen wanneer u naar uw kamer loopt.

BESCHIKBAARHEID

KAMERS IN REAL TIME

RESERVEREN?

PRIJZEN

WERKWIJZE

Dagkamer met jacuzzi

U kunt kiezen uit verschillende kamers bij onze kamerverhuur per uur. Iedere kamer is ruim en van alle gemakken voorzien. Zo kunt u samen genieten onder de royale douche of kunt u gemakkelijk tv kijken vanuit het ruime bed. Heeft u behoefte aan extra luxe? Kies dan voor onze elite kamer. Dan huurt u een dagkamer met jacuzzi. Maak de luxe compleet door gebruik te maken van onze roomservice. Laat een fles bubbels en lekkere hapjes voor uw deur bezorgen

Hallo
Stel uw vraag aan Nadine!

x