Daghotel

Op zoek naar een hotel om een paar uurtjes in te verblijven? Overdag of ‘s nachts? Dat kan in ons daghotel. Ons daghotel biedt u de mogelijkheid om kort te verblijven gedurende de dag. Anders dan een traditioneel hotel, voorziet ons daghotel in de behoefte van comfort en discretie voor enkele uren. Of u nu een paar uur wilt bijslapen, met een date wilt afspreken of een spannende tijd beleven, bij ons daghotel kunt u terecht.

BESCHIKBAARHEID

KAMERS IN REAL TIME

RESERVEREN?

PRIJZEN

WERKWIJZE

Daghotels in België vlakbij Hasselt en Genk

Ons daghotel in Limburg ligt vlakbij Hasselt en Genk. Hierdoor zijn we goed te bereiken en kunt u snel bij ons komen. Neem afrit 28 van de E314 of vindt ons hotel in de buurt van het klaverblad van Lummen. Dus bent u in Hasselt of Genk en heeft u behoefte aan een kamer voor kort verblijf? Bijvoorbeeld omdat u een spannende ontmoeting heeft of een paar uur tussen zakelijke meetings moet overbruggen? Dan biedt onze dagkamer de oplossing.

Bezoek een daghotel zonder te reserveren

Bij ons daghotel staat uw gemak en privacy voorop. Daarom hoeft u niet te reserveren en hebben wij geen gegevens van u nodig. U kunt op elk gewenst moment langskomen, 24 uur per dag en 7 dagen in de week. Bekijk de beschikbaarheid van de kamers real time. Voor extra gemak en discretie, kunt u een kamer reserveren vanuit uw wagen. Boek de kamer voor zolang als u wilt via onze automaat. Betalen kan met cash of met de kaart, ook via de automaat. De cupido kamers kunt u openen met een code die u krijgt na de betaling. Verwacht u een gast? Dan kunt u ook uw gast binnenlaten met een code. Parkeer uw wagen in de private parking box die bij de kamer hoort. Zo ziet niemand uw auto staan en kunt u via de individuele ingang uw kamer bereiken.

Daghotel voor een middag of avond

Of u nu een paar rustige uurtjes wilt doorbrengen of juist een opwindende avond wilt beleven, ons daghotel biedt kamers voor zowel een kort middagverblijf als een spannende avond. Onze kamers zijn stijlvol ingericht en voorzien van alle gemakken om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Geniet samen van de warme stralen onder de royale douche en duik daarna in het grote en comfortabele bed.

Daghotel met jacuzzi

Voor een extra vleugje luxe en ontspanning bieden wij kamers met jacuzzi. Of u nu wilt genieten van een rustgevend bubbelbad met uw partner of een romantische avond wilt beleven, onze kamers met jacuzzi staan garant voor een onvergetelijke ervaring. Maak de spanning compleet met een glaasje bubbels en lekkere hapjes die u kunt bestellen met de roomservice. Trakteer uzelf op een moment van pure verwennerij in ons daghotel.