Love hotel in hartje Limburg; Heusden-Zolder

Zin in een spannend avontuurtje met uw geliefde? H28 biedt diverse kamers voor een opwindende date. Wij zijn hét love hotel in hartje Limburg. Zeg vaarwel tegen de dagelijkse sleur en neem uw geliefde mee op een spannende en avontuurlijke date. Hier kunt u ongestoord genieten van elkaar en de rust. Dankzij onze roomservice heeft u de mogelijkheid om uw geliefde helemaal in de watten te leggen. Bekijk de beschikbaarheid real-time.

BESCHIKBAARHEID

KAMERS IN REAL TIME

RESERVEREN?

PRIJZEN

WERKWIJZE

Hoe werkt een love hotel?

Een love hotel is een bijzonder type hotel dat koppels de mogelijkheid biedt om momenten van romantiek in privacy te beleven. In tegenstelling tot reguliere hotels, waar de nadruk ligt op een langer verblijf, zijn love hotels beschikbaar voor korte periodes. Ons love hotel in Limburg is dan ook te huur vanaf een periode van 2 uur. Bij een love hotel staat naast romantiek en spanning, anonimiteit voorop. Bij ons kunt u terecht voor privéontvangst in Limburg. Niemand ziet u binnenkomen en u geniet van volledige privacy. Blijf zo lang als u wilt, met wie u maar wilt in ons love hotel

Voor wie is een love hotel?

Een love hotel is bedoeld voor stellen die op zoek zijn naar een intieme en romantische omgeving om qualitytime met elkaar door te brengen. Maar love hotels kunnen aantrekkelijk zijn voor meerdere doelgroepen. Bijvoorbeeld stellen die behoefte hebben aan een pauze van hun dagelijkse routine, verliefde partners die een bijzondere gelegenheid willen vieren of koppels die niet in het openbaar met elkaar gezien kunnen worden. Het concept van een love hotel is vooral geschikt voor diegene die privacy zoeken. Het biedt stellen de mogelijkheid om in alle discretie de seksualiteit op te zoeken.

Love room: discreet en anoniem

Een love room of secret room staat synoniem voor discretie en anonimiteit. H28 biedt stellen een intieme omgeving om romantische momenten te beleven. Onze speciale kamers zijn ontworpen met het oog op privacy. Zo hebben wij een private parking, heeft iedere kamer een privé-ingang, hoeft u niet te reserveren en kunt u contant afrekenen. Via de geautomatiseerde check-in, dat u kunt doen vanuit uw wagen, hoeft u niemand tegen te komen en kunt u in alle rust genieten van uw tijd samen. Onze kamers zijn voorzien van een royale douche, fijne lakens en een groot bed waar u alle ruimte heeft. Wilt u een beetje extra luxe? Onze elite suites zijn uitgerust met een ruime jacuzzi waar u heerlijk samen in kunt bubbelen.

Kamer openen vanaf de parking bij H28

Vanuit uw wagen kunt u een kamer boeken bij onze automaat. Bij de automaat kunt u aangeven hoelang u wilt verblijven en welke kamer u wilt boeken. Ook kunt u gelijk afrekenen. Dit kan ook contant, zodat u digitaal geen sporen achterlaat. Daarna kunt u uw wagen parkeren op een afgesloten parkeerplek. Hier kan niemand uw wagen zien staan. Nadat u de kamer heeft afgerekend krijgt u een code, zodat u via de privé-ingang naar uw kamer kunt. Met de code kunt u ook uw gast of date binnenlaten, om samen gebruik te maken van de kamer. Dat kan voor een periode van 2, 3, 4, 8, 10 of 12 uur, zodat het ook mogelijk is om samen de nacht door te komen brengen. Wij zorgen ervoor dat u kunt verblijven in een love hotel, zonder dat iemand anders daar iets van hoeft te weten.

Love hotel vlakbij Hasselt en Genk

Ons love hotel ligt vlakbij Hasselt en Genk. Dus wanneer u op zoek bent naar een love hotel in Limburg België, kunt u bij ons terecht. Ons hotel is goed bereikbaar vanaf het klaverblad van Lummen. U hoeft alleen maar afrit 28 van de E314 te kiezen en u bent zo bij ons. Boek een cupido kamer en laat u verwennen in ons love hotel.

Hallo
Stel uw vraag aan Nadine!

x