Hotelkamer per uur

Een hotelkamer per uur biedt de perfecte uitkomst wanneer u op zoek bent naar een paar uurtjes spanning of ontspanning. Wanneer u een kamer voor een paar uur huurt, bent u flexibel en kunt u op ieder moment van de dag of nacht de kamer in. Of u nu een paar uurtjes wilt bijslapen, uit de sleur wilt komen met uw partner of met uw minnaar(res) wilt afspreken: alles kan in ons love hotel

BESCHIKBAARHEID

KAMERS IN REAL TIME

RESERVEREN?

PRIJZEN

WERKWIJZE

Huur een hotelkamer voor een middag of avond

Wanneer u op zoek bent naar een kortstondige ontsnapping of een intiem moment, kunt u een rendez-vous kamer of een secret room huren bij ons hotel. In tegenstelling tot een regulier hotel, kunt u bij ons een kamer huren voor een paar uurtjes. Zo kunt u komen en gaan wanneer u wilt. Dus als u op zoek bent naar een hotelkamer voor een middag of een hotelkamer voor een paar uur, dan kunt u bij ons terecht. Uiteraard kunt u ook de hele nacht blijven. Dat is het voordeel van een love kamer hotel.

BEKIJK UW KAMER

PREMIUM KAMER

Prijzen vanaf € 50,00. Inclusief parking.

LUXE KAMER

Prijzen vanaf € 60,00. Inclusief parking.

ELITE SUITE

Prijzen vanaf € 100,00. Inclusief parking.

Vanaf hoeveel uur zijn de hotelkamers van H28 te huur?

Onze premium kamers zijn al te huur vanaf een periode van 2 uur. De luxe en elite suites zijn te huur vanaf een periode van 3 uur. Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken onze roomservice, die ook discreet wordt afgeleverd bij uw kamer. Geniet van een hapje en een drankje terwijl u samen geniet in de jacuzzi of ligt in het grote bed. Of u nu kiest voor een korte onderbreking van een paar uur of voor een verblijf van de hele nacht, wij doen er alles aan om uw verblijf onvergetelijk te maken.

Goed bereikbare parel in Vlaanderen

Gelegen in het hart van Vlaanderen, biedt onze hotelkamer voor een paar uur spanning en comfort. Of u nu reist voor zaken, ontspanning of een romantisch uitje, vanuit Limburg bent u snel bij ons hotel. U hoeft alleen maar afrit 28 van de E314 te nemen. Huur uw kamer via de automaat op de parking. Dit doet u gemakkelijk vanuit uw wagen. U kunt met cash of met de kaart betalen. Na de betaling krijgt u een code waarmee u uw kamer kunt openen. Uw wagen parkeert u in de privé box die grenst aan de kamer. Zo hoeft u niemand tegen te komen en kunt u in anonimiteit genieten van uw uurtjes.

Hallo
Stel uw vraag aan Nadine!

x