PRIVACY

h28 hecht veel waarde aan uw privacy en daarom werken wij aan het beschermen van de integriteit, beschikbaarheid en vertrouwelijkheid van persoonsgegevens. Alle verwerking van persoonsgegevens moet voldoen aan het van toepassing zijnde privacybeleid, met inbegrip van de GDPR en de wet op de persoonsgegevens.

U gaat automatisch akkoord met de volgende voorwaarden, verklaringen en bedingen door deze website te bezoeken.

Persoonsgegevens

Wanneer u gebruikmaakt van een van onze diensten vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van h28 of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Doeleinden

We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

Toegang door derden

De informatie wordt niet met derden gedeeld. In enkele gevallen kan de informatie intern gedeeld worden. Onze werknemers zijn verplicht om de privacy van uw gegevens te respecteren.

Veranderingen

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Aanpassen/uitschrijven communicatie

Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die aan ons is verstrekt. Indien u dat wenst, gelieve ons te contacteren. Zie onderstaande contactgegevens.

Nog vragen?

We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Indien u na het lezen van deze Data Protection Notice verdere vragen of opmerkingen heeft met betrekking tot de verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens, kan u contact opnemen hetzij per post naar Vogelsancklaan 2, 3550 Heusden-Zolder of per mail naar info@h28.be.

BESCHIKBAARHEID

KAMERS IN REAL TIME

RESERVEREN?

PRIJZEN

WERKWIJZE

Hallo
Stel uw vraag aan Nadine!

x