Rendez-vous Hotel in Vlaams-Brabant

Welkom bij H28, uw exclusieve rendez-vous hotel nabij Vlaams-Brabant, gelegen in het pittoreske Heusden-Zolder. Wij bieden een unieke ervaring die verder gaat dan wat traditionele hotels kunnen bieden. Onze secret rooms zijn speciaal ontworpen voor diegenen die op zoek zijn naar privacy en discretie, of u nu een paar uur wilt ontsnappen of kiest voor een hele nacht.

BESCHIKBAARHEID

KAMERS IN REAL TIME

RESERVEREN?

PRIJZEN

WERKWIJZE

Kamertypes voor elk speciaal moment

In ons hotel hebben we drie verschillende kamertypes die aansluiten bij uw wensen en behoeften: Premium, Luxe Kamers en de Elite Suite. Elke kamer is met zorg ingericht om een romantische en spannende omgeving te creëren die uw tijd samen onvergetelijk zal maken.

Onze Elite Suite, startend vanaf € 100,- voor drie uur, is het toppunt van luxe met een privé jacuzzi. Het is de perfecte keuze voor diegenen die hun ervaring naar een hoger niveau willen tillen.

BEKIJK UW KAMER

PREMIUM KAMER

Prijzen vanaf € 50,00. Inclusief parking.

LUXE KAMER

Prijzen vanaf € 60,00. Inclusief parking.

ELITE SUITE

Prijzen vanaf € 100,00. Inclusief parking.

Volledige anonimiteit en comfort

In tegenstelling tot gewone hotelkamers, waar anonimiteit vaak in het geding komt, garanderen onze privé kamers een volledig anonieme ervaring. Niemand zal weten dat u er geweest bent, wat H28 de ideale plek maakt voor een spannende dag of avond uit met uw geliefde.

Voor een langer verblijf bieden onze kamers met overnachtingsoptie ultiem comfort en privacy. Geniet van voorzieningen zoals comfortabele bedden, luxe voorzieningen en anonieme roomservice die uw verblijf compleet maakt.

Waarom kiezen voor het H28?

Kiezen voor een anonieme kamer bij H28 betekent kiezen voor privacy, luxe en flexibiliteit. Ons boekingssysteem is eenvoudig en biedt zowel contante als elektronische betaalopties. U geniet van de vrijheid om te komen en gaan wanneer u wilt, met de zekerheid dat uw privacy volledig gewaarborgd blijft.

Uw perfecte uitvalsbasis

Gelegen dichtbij de E314 en E313, is H28 gemakkelijk bereikbaar en biedt het een discrete ervaring weg van de dagelijkse drukte. Reserveer vandaag nog uw kamer en ervaar de luxe en discretie van ons unieke love hotel.

Wacht niet langer, bezoek H28 en laat ons uw geheimen veilig bewaren in een van onze prachtige secret rooms. Reserveer nu uw exclusieve ervaring in ons rendez-vous hotel Vlaams-Brabant!

Hallo
Stel uw vraag aan Nadine!

x