Ontdek H28: Uw Ideale Daghotel in Limburg

Welkom bij H28, het daghotel waar discretie, luxe en flexibiliteit elkaar ontmoeten in het hart van Limburg. Gelegen nabij de snelweg, is ons hotel de perfecte keuze voor zowel spontane ontmoetingen als geplande uitjes, zonder de noodzaak van langdurige reserveringen.

BESCHIKBAARHEID

KAMERS IN REAL TIME

RESERVEREN?

PRIJZEN

WERKWIJZE

Real-Time flexibiliteit zonder reservering vooraf

Uniek aan H28 is ons boekingssysteem dat geen voorafgaande reserveringen vereist. Bekijk de beschikbaarheid van onze kamers in real-time op onze website en boek uw verblijf op het moment dat het u uitkomt. Deze flexibiliteit maakt ons hotel niet alleen ideaal voor een romantische rendez-vous moment, maar ook voor een rustgevende pauze tijdens uw reisdag.

Diverse Kamerkeuzes voor elk moment

Of u nu op zoek bent naar een kamer voor kort verblijf van een paar uur of een langer dagdeel, H28 biedt verschillende kameropties die aan uw behoeften voldoen. Kies uit onze drie kamer types: Premium, Luxe Kamers en de Elite Suite met jacuzzi. Elk ingericht om een intieme en comfortabele sfeer te bieden die uw verblijf onvergetelijk maakt.

Elite Suite: luxe en comfort met jacuzzi

Onze Elite Suite is beschikbaar vanaf € 100,- voor drie uur en biedt de ultieme luxe met een privé jacuzzi. Deze suite is de perfecte keuze voor koppels die hun ervaring naar een hoger niveau willen tillen en willen genieten van de ultieme ontspanning.

Volledige privacy en anonimiteit gegarandeerd

Bij H28 garanderen wij volledige anonimiteit. Uw privacy is onze prioriteit, en ons hotel is ontworpen om u een volledig anonieme ervaring te bieden. Dit maakt H28 de ideale locatie voor een spannende middag of een overnachting in een van onze cupido kamers.

Ideaal gelegen voor gemakkelijke toegang

Ons daghotel is gemakkelijk bereikbaar via de E314 en E313, en biedt een discrete ervaring weg van de dagelijkse drukte. H28 staat klaar om u te verwelkomen voor een paar uur of voor de hele dag, met de flexibiliteit om te komen en gaan wanneer u wilt.

Rij vandaag nog langs H28 in Heusden-Zolder en ervaar de combinatie van luxe, comfort en privacy die ons unieke daghotel te bieden heeft. Bezoek ons en ontdek waarom H28 de beste keuze is voor uw volgende private uitje of ontspannende pauze.

Hallo
Stel uw vraag aan Nadine!

x