Kamer per uur

Is het al laat en heeft u snel een privékamer nodig om een paar uur te slapen? Of wilt u voor slechts een paar uur een kamer huren om met een date af te spreken? Kom dan langs bij H28. Bij ons is het mogelijk om een kamer te huren voor slechts een paar uur. Ons hotel is 7 dagen per week geopend, 24 uur per dag. Zo kunt u altijd bij ons hotel terecht. U hoeft niet te reserveren. Bekijk de realtime de beschikbaarheid en kom langs!

BESCHIKBAARHEID

KAMERS IN REAL TIME

RESERVEREN?

PRIJZEN

WERKWIJZE

Ruime keuze aan kamers: vanaf 2 uur

In H28 kunt u een verblijf boeken per uur. U kunt de kamer huren per:

  • - 2 uur (alleen premiumkamer)
  • - 3 uur
  • - 4 uur
  • - 8 uur
  • - 10 uur
  • - 12 uur

Hierdoor heeft u de mogelijkheid om zo lang te verblijven als u wilt. Met wie u maar wilt. U heeft de keuze uit 13 kamers. Er zijn drie type kamers waar u uit kunt kiezen.

Onze premium en luxe kamers zijn allemaal voorzien van een heerlijk bed en een ruime douche. Onze elite suite is zelfs voorzien van een romantische jacuzzi waar u heerlijk samen in kunt bubbelen. Om het verblijf echt af te maken, kunt u roomservice bestellen. Uw bestelling wordt anoniem en discreet voor de deur van uw kamer afgeleverd. Geniet van een heerlijk glas bubbels met een hapje terwijl u zit in de warme jacuzzi. Bekijk de diverse kamers.

BEKIJK UW KAMER

PREMIUM KAMER

Prijzen vanaf € 50,00. Inclusief parking.

LUXE KAMER

Prijzen vanaf € 60,00. Inclusief parking.

ELITE SUITE

Prijzen vanaf € 100,00. Inclusief parking.

Verblijf discreet en anoniem

In ons rendez-vous hotel in Limburg kunt u discreet en anoniem verblijven. Ons hotel ligt vlak bij het klaverblad van Lummen, waar de E314 en E313 elkaar kruisen. Het is dus makkelijk bereikbaar met de wagen. Wanneer u onze niet-zichtbare parking oprijdt, boekt u eenvoudig uw kamer vanuit de wagen op de automaat. Betalen kan zowel met cash als met de kaart. Wanneer u met de kaart betaalt, is de afschrijving discreet en kan niemand ontdekken dat u verbleven bent in een kamer in Limburg. Verwacht u een gast, maar wilt u niet samen aankomen? Geen probleem. Uw gast kan de kamer openen met dezelfde code. Daarnaast heeft iedere kamer een privéontvangst. U hoeft dus niet bang te zijn om andere gasten tegen te komen in het gangenstelsel dat een regulier hotel heeft. Zo komt u niemand tegen en weet niemand dat u een kamer heeft geboekt in ons hotel. Voor meer informatie bekijk de werkwijze.

Hallo
Stel uw vraag aan Nadine!

x