Kamer per uur in Limburg

Op zoek naar een kamer per uur in Limburg? Om samen met uw date of andere gast af te spreken? Of zoekt u een discrete plek voor een andere bijeenkomst? Dan kunt u bij ons terecht. Onze kamers zijn stijlvol ingericht en bieden de perfecte setting voor spannende momenten. Met veel voorzieningen, anonimiteit en discretie zorgen wij ervoor dat uw verblijf zo aangenaam mogelijk is. Zorg voor onvergetelijke uren en kom langs bij onze kamerverhuur in Limburg.

BEKIJK UW KAMER

PREMIUM KAMER

Prijzen vanaf € 50,00. Inclusief parking.

LUXE KAMER

Prijzen vanaf € 60,00. Inclusief parking.

ELITE SUITE

Prijzen vanaf € 100,00. Inclusief parking.

Huur een kamer in Limburg zolang als u wilt

U kunt 24 uur per dag, 7 dagen in de week bij ons terecht om te kameren in Limburg. Huur eenvoudig een hotelkamer voor een middag, avond of een hele dag. Blijf zo lang u wilt. Ideaal wanneer u een paar uurtjes moet overbruggen. Dat is het voordeel van een kamer per uur, ten opzichte van een hotelkamer. Ontdek het gemak van onze private ontvangst in Limburg. U arriveert geheel onopvallend en anoniem in onze kamer. Zo weet niemand dat u komt kameren.

Kamer per uur in Limburg met jacuzzi

Onze kamerverhuur in Limburg is erg gemakkelijk en flexibel. U kunt uw kamer boeken via de automaat, voor hoelang u maar wilt. Kies voor een van de drie type kamers. Alle kamers zijn voorzien van schone lakens, fijne badhanddoeken, een heerlijk groot bed en een ruime douche. De elite suite is daarnaast ook nog voorzien van een jacuzzi. Dus wanneer u op zoek bent naar een kamer met jacuzzi in Limburg, bent u bij ons aan het goede adres. Kom langs en laat u verwennen in onze luxe en cupido kamers

Makkelijk bereikbaar met de wagen

Onze kamers in Limburg zijn gemakkelijk te bereiken met de wagen. Het hotel ligt vlak bij het klaverblad van Lummen, waar de E314 en E313 elkaar kruisen. De luxe en elite kamers zijn voorzien van een privéparking box. Hier kunt u ongezien uw wagen parkeren en vanaf de box naar uw kamer lopen. Niemand die u tegen kan komen.

BESCHIKBAARHEID

KAMERS IN REAL TIME

RESERVEREN?

PRIJZEN

WERKWIJZE

Hallo
Stel uw vraag aan Nadine!

x