Anoniem een kamer boeken bij H28

Wilt u anoniem met uw date of minnaar(res) afspreken? Of misschien wel in het geheim met uw partner of andere gast? Dat kan allemaal bij H28. In ons love hotel in de buurt van Hasselt, staat anonimiteit en discretie voorop. Zo kunt u ongezien en ongestoord genieten van qualitytime, met wie u maar wilt. Boek anoniem uw kamer en laat u verwennen.

BESCHIKBAARHEID

KAMERS IN REAL TIME

RESERVEREN?

PRIJZEN

WERKWIJZE

Verblijf veilig en in volledige anonimiteit

Boek uw discrete kamer in volledige anonimiteit. Wij zorgen ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw omgeving en privacy. Parkeer uw auto ongemerkt op de afgesloten parking, in uw privéparking box. Deze box is niet zichtbaar vanaf de openbare weg en ook niet zichtbaar voor andere gasten. Om volledige anonimiteit te garanderen heeft u de mogelijkheid om ter plaatse een kamer te boeken via onze automaat. Zo is er een automatische check-in waar u contant of met de kaart kunt betalen. Zo hoeft u niet in contact te komen met een van onze medewerkers en weet u zeker dat wij geen gegevens van u verzamelen. Daarom is reserveren ook niet nodig.

Anonieme roomservice

Heeft u zin in wat extra romantiek en spanning? Via onze roomservice kunt u hapjes en drankjes bestellen. Dit kunt u bestellen door middel van de huistelefoon op de slaapkamer. Uw bestelling wordt geleverd voor uw deur, op deze manier blijft de roomservice anoniem. Daarnaast is er ook een automaat beschikbaar waar u spannende items kunt kopen. Zo kunt u genieten van luxe en spanning terwijl u een kamer per uur in Limburg met jacuzzi huurt.

BEKIJK UW KAMER

PREMIUM KAMER

Prijzen vanaf € 50,00. Inclusief parking.

LUXE KAMER

Prijzen vanaf € 60,00. Inclusief parking.

ELITE SUITE

Prijzen vanaf € 100,00. Inclusief parking.

Bij H28 kun je ook met bankkaart anoniem een hotel boeken

Wilt u niet met cash betalen, maar wel anoniem verblijven? Geen probleem. Ook met de bankkaart kunt u bij ons anoniem betalen. Op de afschrijving is het onmogelijk om te achterhalen dat u een kamer bij ons heeft betaald. Geniet van uw verblijf bij H28 volledig anoniem.

Hallo
Stel uw vraag aan Nadine!

x