Kamers voor kort verblijf in Limburg

Bent u op zoek naar een kamer voor een kort verblijf? Voor bijvoorbeeld een paar uurtjes? Dan zit u goed bij ons daghotel in Limburg. Verblijf alleen of samen met een gast voor een paar uurtjes in ons hotel. Bij ons spreekt u anoniem en discreet af, zonder dat iemand u ziet. Zo heeft u alle vrijheid om af te spreken met wie u maar wilt, voor hoe lang u maar wilt.

BESCHIKBAARHEID

KAMERS IN REAL TIME

RESERVEREN?

PRIJZEN

WERKWIJZE

Kom langs voor een kort verblijf vanaf 2 uur

Ons anonieme hotel is 24 uur per dag, 7 dagen in de week geopend. Daarom kunt u op elk moment van de dag, of nacht, langskomen voor een kort verblijf. Onze kamers zijn te huur vanaf 2 uur. Blijf zo lang als u wilt. U heeft de keuze uit verschillende soorten kamers. Elke kamer is voorzien van een royale douche en een groot bed. Natuurlijk zijn alle kamers luxe en comfortabel ingericht. Ons hotel voor kort verblijf is daardoor ideaal om met uw date of gast af te spreken.

Discreet en anoniem

Vindt u het belangrijk om discreet en anoniem af te spreken? Onze kamers voor kort verblijf zijn daarvoor uitstekend geschikt. Dat begint al met de automatische check-in. Vanuit uw wagen kunt u een kamer boeken en afrekenen. Eenvoudig via onze automaat. Daarna parkeert u gemakkelijk uw wagen op onze privéparking. Hier kunt niemand uw auto zien staan. Het is mogelijk om contant af te rekenen, om zeker te weten dat u ook digitaal geen sporen achterlaat. Na de betaling krijgt u een code waarmee u de deur kunt openen. Iedere kamer heeft een privéontvangst vanaf buiten. Zo komt u niemand tegen. Ontvangt u een date of gast? Dan kunnen zij met dezelfde code de deur openen.

H28 is eenvoudig te bereiken voor een kort verblijf

H28 is gemakkelijk te bereiken vanaf verschillende locaties. Dankzij onze locatie in Heusden-Zolder, is ons hotel in de buurt van Hasselt en Genk. We zijn goed te bereiken vanaf de E313 en E314, waarna u de auto kunt parkeren achter ons rendez-vous hotel. Uw wagen kunt u parkeren in een box voor de kamerdeur. Zo is uw wagen niet zichtbaar voor anderen. Vanuit deze box kunt u via een private ingang uw kamer bereiken. Dus zoekt u naar kamers voor kort verblijf in Heusden-Zolder? Spreek af met uw date of een andere gast. Of gebruik de kamer om even bij te slapen.

Hallo
Stel uw vraag aan Nadine!

x