Rendez-vous hotel in Heusden-Zolder

Zoekt u een love room voor een romantisch avontuur? Dan zit u goed bij ons rendez-vous hotel in Vlaams-Brabant. Een kamer per uur huren in Limburg was nog nooit zo flexibel en toegankelijk. Bij ons kunt u 24 uur per dag, 7 dagen in de week terecht om te genieten van onze sfeervolle rendez-vous kamers. Kom langs en laat u meeslepen in een spannend avontuurtje.

BESCHIKBAARHEID

KAMERS IN REAL TIME

RESERVEREN?

PRIJZEN

WERKWIJZE

H28 heeft rendez-vous kamers in Limburg op een ideale locatie

De rendez-vous kamers zijn gelegen op een ideale locatie in de provincie Limburg in België. Snel aan te rijden vanaf verschillende plekken:

  • Hasselt (17 min)
  • Genk (17 min)
  • Maastricht (39 min)
  • Antwerpen (58 min)

H28 is de ideale optie wanneer u een rendez-vous hotel zoekt in de buurt van de grote steden. Zo kunt u de anonimiteit opzoeken buiten de stad en hoeft u niemand tegen te komen. Laat de dagelijkse sleur achterwege en geniet in onze opwindende omgeving. Spanning gegarandeerd!

Rendez-vous hotel H28 is eenvoudig bereikbaar

Komt u van Antwerpen of Oost-Vlaanderen? Ons hotel ligt in Heusden-Zolder, dichtbij het klaverblad van Lummen en is eenvoudig te bereiken vanuit verschillende plekken in Limburg. Reserveren is niet nodig. Ter plaatse kunt u vanuit uw wagen de kamer boeken en afrekenen. Ook hebben wij geen gangenstelsel, maar heeft u een privé-ingang vanuit buiten. Zo komt u niemand tegen en is uw verblijf zo discreet en anoniem mogelijk.

Keuze uit fijne kamers en suites

Bij het boeken van de cupido kamer vlakbij Hasselt heeft u keuze uit onze premium, luxe of elite suite op de eerste of tweede verdieping. De beschikbare kamer wordt u meteen toegewezen. Zoekt u een rendez-vous hotel met jacuzzi? Huur dan een van onze elite suites. Maak gebruik van onze luxe roomservice en bestel een glaasje bubbels terwijl u geniet van ons bubbelbad. Ook onze roomservice is discreet. Via de huistelefoon kunt u uw bestelling doorgeven. Deze wordt gebracht tot aan uw kamerdeur.

Al onze kamers zijn sfeervol ingericht en beschikken over een ruime douche en groot bed. Zo heeft u alle ruimte om aan uw verlangens toe te geven. Daarnaast kunt u rekenen op een groot, schoon en comfortabele kamer. Uiteraard is de kamer uitgerust met schone lakens, grote badhanddoeken en gastendoekjes.

BEKIJK UW KAMER

PREMIUM KAMER

Prijzen vanaf € 50,00. Inclusief parking.

LUXE KAMER

Prijzen vanaf € 60,00. Inclusief parking.

ELITE SUITE

Prijzen vanaf € 100,00. Inclusief parking.

Discreet vanaf de parking

Onze private parking bevindt zich meteen achter het rendez-vous hotel, zodat u daar heel handig gebruik van kunt maken. De parking is vanaf de weg niet zichtbaar, waardoor anderen niet kunnen zien dat u aan komt rijden. Bovendien is het niet te zien dat uw auto er staat, om u ook daarover geen zorgen te hoeven maken. U krijgt uw eigen parkeerbox wanneer u de elite of luxe kamer boekt, die afgeschermd wordt. Hierdoor zien ook andere gasten u niet. Het is de beste manier om uw uitstapje zo discreet en anoniem mogelijk te doen.

Wij zorgen er als rendez-vous hotel in Limburg bij Hasselt voor dat u op een veilige, anonieme en discrete manier met anderen kunt afspreken. Dat betekent dat u een spannende date kunt plannen of vaker met hem of haar kunt samenzijn, zonder elkaar thuis te ontvangen. Bekijk onze werkwijze pagina voor meer informatie.

Anoniem afspreken in ons rendez-vous hotel

Wilt u anoniem afspreken in een rendez-vous hotel in Heusden-Zolder of in de directe omgeving daarvan? Wij zorgen ervoor dat u kunt verblijven in een fijne kamer. Dit kan helemaal anoniem, omdat het niet nodig is om vooraf een reservering te maken. We verzamelen op die manier nog geen gegevens en zorgen er andersom voor dat er geen sprake is van afschriften. Het zal niemand opvallen dat u gebruik maakt van ons rendez-vous hotel, omdat u ook de beschikbare parking erachter heel discreet kunt gebruiken.

Hallo
Stel uw vraag aan Nadine!

x