BOEK NU UW RENDEZ-VOUS HOTEL

Snel en discreet, bij h28 vindt u een kamer voor een romantisch avontuur! Laat de dagelijkse sleur achterwege en laat u meeslepen in onze opwindende omgeving. Spanning gegarandeerd!.

Hoe kunt u een kamer boeken?

In h28 kunt u 7 dagen op 7, 24 uur op 24 terecht. Reserveren is niet noodzakelijk / mogelijk. U heeft de mogelijkheid om bij aankomst uw wagen achteraan op de private parking te zetten. Die ligt volledig uit het zicht van de openbare weg. Een bezoekje aan ons love hotel staat voor 100% discretie en hygiëne (https://h28.be/discretie/discreet-afspreken-2).

Ter plaatse kunt u op een discrete en volledig automatische manier uw kamer boeken. U maakt een keuze uit onze premium, luxe of elite suite op de eerste of tweede verdieping. De beschikbare kamer wordt u meteen toegewezen. U mag uw verblijf zowel met de kaart als cash betalen. De kamers worden automatisch geopend

Kort verblijf

U heeft de mogelijkheid om onze kamers te boeken voor 2, 3, 4, 8, 10 of 12 uur. Alle kamers zijn voorzien van een luxueuze douche, romantisch bed en TV met diverse kanalen. Onze elite suite is voorzien van een zalig groot bad waar u met uw gezelschap in kunt wegdromen. Voor optimaal genot kunt u ook gebruikmaken van onze roomservice (https://h28.be/kamers-per-uur).

Makkelijk bereikbaar

Komt u van Antwerpen of Oost-Vlaanderen? Ons hotel ligt in Boom naast de A12 en is dus makkelijk bereikbaar vanuit verschillende richtingen. U kunt in alle discretie h28 betreden aangezien de parking gelegen is achter het rendez-vous hotel. Ver uit het zicht van de openbare weg.

BESCHIKBAARHEID

KAMERS IN REAL TIME

RESERVEREN?

PRIJZEN

WERKWIJZE

Hallo
Stel uw vraag aan Nadine!

x