PRIVÉ KAMERS TE HUUR LIMBURG

Privé kamers te huur in Limburg: waar vindt u ze? Ons rendez-vous hotel in Heusden-Zolder is de beste keuze. De kamers te huur ( https://h28.be/kamer-per-uur/kamer-per-uur-limburg ) zijn beschikbaar vanaf een paar uur. Wij zorgen ervoor dat u samen af kunt spreken, zonder daarvoor veel kosten te hoeven maken. Bovendien kunt u rekenen op een mooie luxe kamer. Iedere kamer is standaard voorzien van een royale douche. Daarnaast zorgen we voor de (bad)handdoeken en de gastendoekjes, net als een schoon laken op het bed. U heeft met de Premium Kamers, Luxe Kamers en Elite Kamers meerdere mooie keuzes, die u gewoon vanaf de parking kunt openen.

Privé kamers te huur Limburg

Wilt u privé kamers te huur in Limburg boeken? U kunt ze gewoon per uur huren ( https://h28.be/kamer-per-uur/kamer-per-uur-limburg ), door aan te geven of u daar bijvoorbeeld 2, 3, 4, 8, 10 of 12 uur gebruik van wilt maken. Het is zelfs mogelijk om op de privé kamers bij ons in het rendez-vous hotel in Heusden-Zolder room services te bestellen. We brengen u de lekkerste hapjes en drankjes, die we tot aan de kamerdeur afleveren. Dat doen we zoveel mogelijk discreet. Zo heeft u de mogelijkheid om in de privé kamer helemaal discreet en anoniem af te spreken met een spannende date of andere gast.

24 uur per dag en 7 dagen per week

Op zoek naar kamers te huur in Limburg, het liefst per uur? Onze locatie in Heusden-Zolder is makkelijk bereikbaar vanaf de E313 en E314. Bovendien zijn we 24 uur per dag open, en dat 7 dagen per week. Zo kunt u de kamers te huur in Limburg voor de korte termijn ( https://h28.be/prive-kamers-te-huur-limburg ) gebruik op het moment dat u wilt. Wij zorgen ervoor dat die beschikbaar zijn en dat u er meteen in kunt. Vervolgens kunt u 2, 3, 4, 8, 10 of 12 uur verblijven. Dus wilt u samen de nacht doorbrengen of gaat het om een kortere spannende date of afspraak? U kunt die in het geheim bij ons maken, omdat we natuurlijk volledig discreet werken. Zo kunt u anoniem een kamer openen, gewoon met de automaat die bij ons op de parking staat.

Met royale douche en room service

<

Onze kamers te huur in de omgeving van Heusden-Zolder zijn standaard voorzien van een royale en luxe douche. Bovendien kunt u gebruik maken van onze room service, om iets te eten en te drinken te bestellen. Dat brengen we tot aan de kamerdeur, om dit weer zo discreet en anoniem mogelijk te doen. Op die manier helpen we u graag in het geheim af te spreken, met de zekerheid dat niemand uit uw omgeving daar achter kan komen.

Kamer huren per uur Limburg

<

Wilt u een kamer huren per uur in Heusden-Zolder en omgeving? We zijn makkelijk bereikbaar. U kunt de auto parkeren op de parking meteen achter het rendez-vous hotel. Die is niet zichtbaar vanaf de weg, waardoor anderen niet van u kunnen zien dat de auto er staat en dat u aanwezig bent.

BESCHIKBAARHEID

KAMERS IN REAL TIME

RESERVEREN?

PRIJZEN

WERKWIJZE

Hallo
Stel uw vraag aan Nadine!

x