Discrete kamer huren in Heusden-Zolder

Anoniem en discreet afspreken met uw date? In H28 staat de privacy van onze klanten centraal. Wij doen er alles aan om deze te waarborgen. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw intieme moment. Huur uw discrete kamer per uur en kies uit drie type luxe kamers. Alle kamers zijn van alle gemakken voorzien. Dus zoekt u een rendez-vous hotel in Limburg? Kom dan langs

BESCHIKBAARHEID

KAMERS IN REAL TIME

RESERVEREN?

PRIJZEN

WERKWIJZE

Discreet afspreken bij hotel H28

Wilt u in het geheim afspreken met uw date of gast? Of misschien wel met uw partner of een minnaar(res)? Dat kan bij ons hotel voor kort verblijf. Blijf zo lang u maar wilt, met wie u maar wilt. Zonder dat anderen daarachter komen. Niemand hoeft te weten dat u bij ons verblijft. Dus of u nu de hele nacht of een paar uurtjes overdag wilt blijven, alles is mogelijk. De premiumkamers zijn te huur vanaf 2 uur. De luxe en elite kamers kunt u huren vanaf 3 uur. Zo kunt u flexibel uw verblijf inplannen.

Discreet een kamer reserveren zonder persoonlijk contact

Om uw verblijf zo discreet mogelijk te laten verlopen, hoeft u de kamer niet van tevoren te reserveren. Zo hoeft u geen persoonlijk contact te hebben en hebben we geen persoonlijke gegevens van u nodig. U boekt eenvoudig uw kamer via de automaat vanuit uw wagen. Op de automaat ziet u de prijzen van de kamers en kunt u betalen. Daarna krijgt u een code om uw kamer te openen. Krijgt u bezoek maar komt u niet samen aan? Geen probleem. Uw date kan met dezelfde code binnenkomen. Geniet samen van onze secret rooms.

Ook discreet betalen met uw bankpas

Via de automaat kunt u zowel contant als met de kaart betalen. Ook wanneer u met uw bankpas betaalt, kan dit discreet. Zo zal er op de afschrijving niets te vinden zijn over een hotel. Niemand die door middel van het afschrift zou kunnen opmaken waarvoor u heeft betaald. Dat is nog eens discrete kamerverhuur.

Parkeer uw auto in de private parking

Vanaf afrit 28 van de E314 bent u snel bij ons hotel in Heusden-Zolder. Onze parking is niet zichtbaar vanaf de weg. Wanneer u een luxe of elite suite boekt, krijgt u zelfs een private parking box. Hierdoor kunt u ongezien bij ons parkeren en weet niemand dat u bij ons verblijft. Bekijk onze werkwijze pagina om een beeld te krijgen hoe het huren van een kamer gaat.

Hallo
Stel uw vraag aan Nadine!

x