KAMERS KORT VERBLIJF LIMBURG

Kamers voor kort verblijf in Limburg gezocht? Het kameren ( https://h28.be/kameren-in-limburg ) kan bij ons al voor 3 uur, 4 uur of 8 uur. Verblijf een korte periode in de mooie kamers ( https://h28.be/kamers-prijzen ), die bijvoorbeeld standaard voorzien zijn van een royale douche. Wilt u stiekem met iemand afspreken? Wij zorgen ervoor dat u een fijne en spannende date kunt hebben of een andere gast kunt uitnodigen. Niemand zal daar iets van merken, omdat u bijvoorbeeld parkeert op de niet-zichtbare parking vanaf de weg. Op de parking vindt u onze automaat, die u kunt gebruiken om de kamer te openen. Het is zelfs mogelijk om contant te betalen, al zorgen we er ook voor dat een betaling met kaart netjes discreet blijft.

Kamers kort verblijf Limburg

Zoekt u naar kamers voor een kort verblijf in Heusden-Zolder? U kunt de kamer huren per uur ( https://h28.be/prive-kamers-te-huur-limburg ), om zelf aan te geven hoe lang u daar gebruik van wilt maken.

Bekijk online onze Premium Kamers, Luxe Kamers en de Elite Suites. We zorgen er daarmee voor dat u een fijne kamer kunt boeken, waar u met uw date kunt afspreken. En waarvan niemand hoeft te weten dat u er bent. Voorkom dat u thuis of op een andere bekende plek bij elkaar moet komen. Kies voor onze kamers voor een kort verblijf in Limburg, om dit helemaal anoniem en discreet te kunnen doen.

BESCHIKBAARHEID

KAMERS IN REAL TIME

RESERVEREN?

PRIJZEN

WERKWIJZE

Hallo
Stel uw vraag aan Nadine!

x