KAMERS KORT VERBLIJF

Kamers voor kort verblijf gezocht? Ze zijn bijna te boeken per uur ( https://h28.be/kamer-per-uur ), omdat u daar bijvoorbeeld al voor 2, 3, 4, 8, 10 of 12 uur gebruik van kunt maken. Het is op die manier de ideale kamer voor een paar uur ( https://h28.be/kamer-paar-uur ), bijvoorbeeld om discreet en anoniem af te spreken of om zelf even bij te slapen.

Zoekt u naar de verhuur van kamers per uur ( https://h28.be/verhuur-kamers-per-uur ), bijvoorbeeld in de buurt van Hasselt? Wij bieden u de mogelijkheden, ook volledig discreet en anoniem. Dat betekent dat niemand hiervan hoeft te weten, bijvoorbeeld door de auto op onze niet-zichtbare parking te parkeren.

Dichtbij Hasselt

Onze kamers voor kort verblijf zijn makkelijk bereikbaar, dankzij onze locatie in Heusden-Zolder dichtbij Hasselt. We zijn goed bereikbaar vanaf de E313 en E314, waarna u de auto kunt parkeren pal achter het rendez-vous hotel. De parking is niet zichtbaar vanaf de weg, waardoor het goed mogelijk is om uit het zicht te blijven en anoniem af te spreken.

Dus zoekt u naar kamers voor kort verblijf in Heusden-Zolder? Spreek af met uw date of een andere gast. Of gebruik de kamers om even bij te slapen, bijvoorbeeld als u ‘s morgens vroeg of midden in de nacht wilt inchecken.

Discreet en anoniem

Vindt u het belangrijk om discreet en anoniem af te spreken? Onze kamers voor kort verblijf zijn daarvoor uitstekend geschikt. Dat begint al met de niet-zichtbare parking, om de auto te parkeren zonder dat anderen dit kunnen zien. Vervolgens kunt u gebruik maken van onze automaat om de kamer te openen. Het is mogelijk om contant af te rekenen, om zeker te weten dat u ook digitaal geen sporen achter zal laten. Met een code kunt u de deur nogmaals openen, om uw date of gast te ontvangen. Opnieuw hoeft niemand dat verder te zien, zodat u dit helemaal discreet en anoniem kunt doen.

Kamers kort verblijf

Zoekt u kamers voor een kort verblijf? U heeft de keuze uit verschillende soorten kamers ( https://www.h28.be/kamers ), altijd voorzien van een royale douche en natuurlijk luxe en comfortabel ingericht. Het is de beste plek om zelf even bij te komen en weer op te laden of samen met uw date of andere gast af te spreken.

Dat kan heel discreet en anoniem, omdat we daarvoor zo min mogelijk gegevens van u vragen. Het is zelfs niet nodig om online te reserveren of vooraf een boeking te maken. Dat betekent dat u de kamer voor een kort verblijf kunt boeken, bijvoorbeeld als u 2, 3, 4, 8, 10 of 12 uur wilt verblijven.

BESCHIKBAARHEID

KAMERS IN REAL TIME

RESERVEREN?

PRIJZEN

WERKWIJZE

Hallo
Stel uw vraag aan Nadine!

x