KAMER PAAR UUR

Zoekt u een kamer voor een paar uur? Het is de meest flexibele manier om een rendez-vous hotel te boeken, bijvoorbeeld als u daar overdag of ’s ochtends gebruik van wilt maken. En gaat het u om de middag, de avond of midden in de nacht? We bieden mogelijkheden voor een kamer, die u bijna per uur ( https://h28.be/kamer-per-uur ) kunt boeken. Het is al mogelijk om daar vanaf 3 uur gebruik van te maken.

En wilt u langer blijven? Het is ook mogelijk om de kamer voor 4 uur of voor 8 uur te boeken. Wilt u de kamer per uur huren in Limburg ( https://h28.be/prive-kamers-te-huur-limburg ) en omgeving? We zijn goed bereikbaar vanaf de E313 en E314. Dat betekent dat u makkelijk kunt komen aanrijden, om de auto daarna op de parking meteen achter het hotel te plaatsen. De parking is niet zichtbaar vanaf de weg, waardoor het zelfs mogelijk is om helemaal discreet en anoniem te verblijven. Op die manier bieden we u onze kamers voor een kort verblijf ( https://h28.be/kamers-kort-verblijf ) aan, bijvoorbeeld als u daar samen met uw date of een andere gast naar zoekt.

Hotelkamer voor overdag

Zoekt u een hotelkamer voor overdag, die u voor een paar uur kunt boeken? Het is mogelijk om de kamer een paar uur te huren, bijvoorbeeld als u daar de rest van de dag en de nacht geen gebruik meer van wenst te maken. Dus zoekt u naar een periode van 3 of 4 uur? Wij zorgen ervoor dat er een kamer beschikbaar is. De kamer is netjes schoongemaakt en is bijvoorbeeld voorzien van lakens, (bad)handdoeken, gastendoekjes en alles wat u nodig heeft. Dat betekent dat u er kunt slapen of samen met een date of andere gast kunt verblijven. Dat kan overdag, net als ’s avonds en natuurlijk ’s nachts.

Dus wilt u een kamer huren voor een paar uur, het liefst zonder dat anderen daarvan op de hoogte kunnen komen? Wij zorgen ervoor dat niemand het hoeft te merken, omdat we er alles aan doen om dit discreet en anoniem mogelijk te maken. Er is zelfs geen afschrift van een creditcard terug te vinden, omdat u in plaats daarvan gewoon contant de kamer kunt komen afrekenen.

Kort verblijf: discreet en anoniem

Benieuwd hoe we er voor de kamer voor een paar uur voor zorgen dat u daar discreet en anoniem gebruik van kunt maken? Dat doen we op een aantal verschillende manieren:

Niet-zichtbare parking

U kunt de auto meteen achter het rendez-vous hotel parkeren. Het gaat om een niet-zichtbare parking vanaf de weg, waardoor anderen uw auto niet kunnen zien staan. Op die manier kunt u voor een paar uur een kamer huren, zonder dat duidelijk is dat u er aanwezig bent.

Openen met de automaat

Het is niet nodig om vooraf een kamer te reserveren, omdat we daarvoor allerlei gegevens zouden moeten verzamelen. Het is in plaats daarvan voldoende om op de automaat op de parking aan te geven dat u een kamer wilt openen, bijvoorbeeld voor 2, 3, 4, 8, 10 of 12 uur.

Contant betalen

Het is mogelijk om contant af te rekenen. We vragen niet om een creditcard of andere gegevens. Op die manier laat u ook digitaal geen sporen achter, als u voor een paar uur een kamer wilt huren en dat helemaal discreet en anoniem wilt doen.

Code voor uw date of gast

Laat u uw date of gast op een later moment aankomen bij ons rendez-vous hotel? Geen probleem, u krijgt een code om de deur voor hem of haar open te doen. Zo laat u hem of haar makkelijk binnen, opnieuw zonder dat iemand ziet dat het voor u is.

Vanaf 3 uur: keuze uit fijne kamers

De kamers te huur voor een paar uur zijn al beschikbaar vanaf 3 uur. Dat betekent dat het goed mogelijk is om er een korte tijd gebruik van te maken. Dus spreekt u er af met een date of een andere gast? Wilt u even bijslapen of zoekt u een plek om bij elkaar te komen? Wat de reden ook is, wij zorgen ervoor dat een kort verblijf geen probleem is.

We zijn makkelijk bereikbaar vanaf de E313 en de E314, zodat u er snel bent en daarna naar binnen kunt. De automaat is beschikbaar om de kamer te openen, waardoor u niet afhankelijk bent van medewerkers die beschikbaar moeten zijn. Wij zorgen ervoor dat de kamers klaar zijn voor gebruik, door ze netjes en hygiënisch voor te bereiden. U weet op die manier zeker dat u een kamer kunt boeken voor een paar uur, om er meteen gebruik van te maken.

Kamer paar uur

Zoekt u een kamer voor een paar uur in Heusden-Zolder en omgeving? Onze kamers ( https://www.h28.be/kamers ) zijn allemaal voorzien van een fijne en royale douche, net als een heerlijk zacht bed. U komt in de kamers in ieder geval niets te kort, terwijl u ze een korte tijd kunt boeken en het niet nodig is om er meteen heel de nacht te verblijven.

BESCHIKBAARHEID

KAMERS IN REAL TIME

RESERVEREN?

PRIJZEN

WERKWIJZE

Hallo
Stel uw vraag aan Nadine!

x