BESTE PLEK OM AF TE SPREKEN

Wat is de beste plek om af te spreken als u dat anoniem en discreet wilt doen? Wij kennen de plekken om af te spreken, en weten hoe lastig het kan zijn om dat voor anderen verborgen te houden. Daarom bieden we u de mogelijkheid om een kamer voor een paar uur te boeken, bij ons in het rendez-vous hotel.

De fijne kamers zijn beschikbaar voor 2, 3, 4, 8, 10 of 12 uur en we doen er alles aan om dit volledig anoniem en discreet te doen. U kunt de auto bijvoorbeeld niet-zichtbaar parkeren, het is niet nodig om de kamer vooraf te reserveren en u kunt zelfs contant afrekenen.

Discreet afspreken

Wilt u discreet afspreken ( https://www.h28.be/discreet-afspreken ), om zeker te weten dat anderen daar niets van zullen merken? We hebben de beste plek om af te spreken. U kunt daarvoor gebruik maken van onze parking meteen achter het rendez-vous hotel. Die is vanaf de weg niet zichtbaar, waardoor anderen u en uw auto niet zullen zien staan.

Op de parking kunt u gebruik maken van onze automaat. Die kunt u gebruiken om de kamer te openen. Het is zelfs mogelijk om contant af te rekenen, zodat er geen digitale sporen naar u zullen leiden. In plaats daarvan kunt u afspreken op de beste plekken om dat te doen, omdat het voor anderen niet mogelijk is om er achter te komen.

Luxe kamers met royale douche

Bovendien heeft u de keuze uit een aantal fijne en luxe kamers. De kamers hebben allemaal een royale douche en natuurlijk een goed bed. Het is op die manier automatisch een van de beste plekken om af te spreken, onafhankelijk van de kamer die u kiest.

Dus gaat u voor onze Premium Kamer, de Luxe Kamer of de Elite Suite? In al die gevallen zal u merken dat het jullie aan niets ontbreekt. Het is in plaats daarvan een fijne plek om met elkaar af te spreken, waarbij u zeker weet dat niemand anders jullie zal zien of het door zal hebben.

Beste plek om af te spreken

Zoekt u de beste plek om af te spreken, die bovendien makkelijk bereikbaar is? Via de E313 en E314 staat u snel bij ons op de parking, om de auto niet-zichtbaar te parkeren. Vervolgens heeft u de keuze uit onze fijne kamers ( https://www.h28.be/kamers ), die u gewoon met de automaat op de parking kunt openen.

Het is mogelijk om contant te betalen, zodat er ook geen spoor naar de creditcard leidt en u dit makkelijk discreet kunt houden.

BESCHIKBAARHEID

KAMERS IN REAL TIME

RESERVEREN?

PRIJZEN

WERKWIJZE

Hallo
Stel uw vraag aan Nadine!

x