DISCREET AFSPREKEN

Discreet afspreken en daarvoor op zoek naar de beste plek? Ons rendez-vous hotel is goed geschikt, omdat u de kamers al vanaf een paar uur kunt boeken. Dus zoekt u een plek om voor 2, 3, 4, 8, 10 of 12 uur met elkaar af te spreken? Wij zorgen ervoor dat dit helemaal discreet en anoniem kan.

Anoniem afspreken: ontdek ons rendez-vous hotel

U kunt anoniem afspreken, bijvoorbeeld met een date of een andere gast. Niemand hoeft daar iets van te weten, zodat anderen uit uw omgeving dat zeker niet door zullen hebben. Dat begint al met de mogelijkheid om de kamer gewoon vanaf onze parking te openen. Het is niet nodig om online te reserveren of vooraf gegevens door te geven. We voorkomen op die manier dat aan de hand daarvan duidelijk zou kunnen worden dat u wilt afspreken. In plaats daarvan rijdt u via de E313 of E314 naar ons rendez-vous hotel. Daar kunt u discreet afspreken, door uw auto te parkeren op de parking achter het hotel. Deze is vanaf de weg voor niemand zichtbaar. Op de parking staat onze automaat, die u kunt gebruiken om de kamer te openen. Dat kan zelfs door contant af te rekenen. Dit betekent dat er ook geen digitaal spoor ontstaat naar uw creditcard, om u ook daarover geen zorgen te hoeven maken. Het is de beste manier om geheim af te spreken, in een van onze fijne kamers.

Geheim afspreken: fijne kamers

U kunt eenvoudig geheim afspreken in onze mooie kamers. Dankzij de royale douche en het grote bed zal het jullie aan niets te kort komen. Daarnaast zorgen we natuurlijk voor de belangrijke hygiëne en is alles aanwezig om het jullie naar de zin te maken. Dat betekent dat het laken en de (bad)handdoeken voorzien zijn, net als de gastendoekjes en de zeepjes.

Bovendien is het mogelijk om op de kamer gebruik te maken van onze room service. Jullie kunnen de lekkerste hapjes en drankjes laten brengen, uiteraard zonder dat iemand dit hoeft te zien. Het is de beste manier om discreet en geheim af te spreken, in ons rendez-vous hotel met de mooie en sfeervolle kamers.

Discreet afspreken

Wilt u discreet afspreken en zoekt u daarvoor naar de beste plek? Op onze kamers ( https://www.h28.be/kamers ) zal het u aan niets ontbreken. U kunt ze boeken voor 3 uur, voor 4 uur of voor 8 uur, zodat u zelf bepaalt hoe lang u daar gebruik van wilt maken. Dus heeft u een date of wilt u een andere gast uitnodigen? Dat kan in ons rendez-vous hotel, zonder dat iemand anders daar iets van hoeft te weten.

BESCHIKBAARHEID

KAMERS IN REAL TIME

RESERVEREN?

PRIJZEN

WERKWIJZE

Hallo
Stel uw vraag aan Nadine!

x