DISCREET AFSPREKEN BIJ ANTWERPEN

In h28 kan u snel en anoniem afspreken met uw date. De privacy van onze klanten staat centraal. Wij doen er dan ook alles aan om deze te waarborgen. Geniet hier zorgeloos van uw intiem moment

Discreet parkeren

Bij h28 willen we dat u zich op uw gemak voelt en geen zorgen hoeft te maken over uw privacy. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om uw wagen achteraan op onze niet-zichtbare parking te zetten. Zo kunt u ongemerkt en met een gerust hart binnengaan (https://h28.be/discretie/discreet-kameren).

Discreet

Reserveren in h28 is niet noodzakelijk / mogelijk U kan hier 7 dagen op 7, 24 uur op 24 terecht. U kunt op een discrete en volledig automatische manier uw kamer boeken. U maakt een keuze uit onze premium, luxe of elite suite op de eerste of tweede verdieping. De beschikbare kamer wordt u meteen toegewezen. U mag uw verblijf zowel met kaart als cash betalen. De kamers worden automatisch geopend (https://h28.be/discretie/beste-plek-om-af-te-spreken).

Onze kamers

Ons rendez-vous-hotel heeft verschillende kamers. Onze premium en luxe kamers zijn allemaal uitgerust met een royale douche en een luxueus bed. In onze elite suite kan u zelfs genieten van een romantisch bad. Bovendien zijn onze kamers allemaal te boeken voor 2, 3, 4, 8, 10 of 12 uur. Verwen uw afspraakje onder andere met een heerlijk drankje of hapje dankzij onze roomservice (https://h28.be/discretie/discrete-kamer-2).

BESCHIKBAARHEID

KAMERS IN REAL TIME

RESERVEREN?

PRIJZEN

WERKWIJZE

Hallo
Stel uw vraag aan Nadine!

x