RENDEZ-VOUS HOTEL VLAAMS BRABANT

Op zoek naar een rendez-vous hotel in Vlaams Brabant of in de buurt daarvan? Wij zorgen ervoor dat u kunt verblijven in Limburg en omgeving, dankzij onze fijne locatie in Heusden-Zolder. We zijn goed bereikbaar via de E313 en E314, waarna u de auto meteen achter het rendez-vous hotel kunt parkeren. De parking is niet zichtbaar vanaf de weg, zodat u daar bovendien heel discreet en anoniem gebruik van kunt maken.

We zijn uw rendez-vous hotel ( https://h28.be/rendez-vous-hotel-limburg ) om af te spreken met een date of andere gast. Dat kan helemaal anoniem, bijvoorbeeld door contant af te rekenen bij de automaat die op de parking staat.

Kort verblijf: discreet en anoniem

Zoekt u een rendez-vous hotel in de omgeving van Brabant, voor een kort verblijf? Het is al mogelijk om vanaf 3 uur te verblijven. En wilt u wat meer tijd? Met 4 uur of 8 uur heeft u voldoende flexibiliteit om zelf aan te geven hoe lang u de kamer wilt gebruiken.

Wij zorgen ervoor dat dit volledig anoniem en discreet kan. De auto parkeert u op een plek die niet zichtbaar is vanaf de weg. Vervolgens gebruikt u de automaat op de parking om de kamer te openen. Het is mogelijk om contant af te rekenen, waardoor er geen creditcard voor nodig is en we daar geen gegevens van opslaan.

Goed bereikbaar voor Antwerpen

Ons rendez-vous hotel is goed bereikbaar vanuit verschillende richtingen. Dus verblijft u graag in Brabant of in de buurt van Hasselt? Met onze ligging dichtbij Hasselt zorgen we ervoor dat u eenvoudig een goede keuze maakt.

Dus wilt u graag afspreken met een date of een gast, op een locatie die voor u helemaal veilig is? Ons rendez-vous hotel is dan een goede keuze. We maken het u makkelijk om dit helemaal discreet en anoniem te doen, zodat niemand anders daarvan op de hoogte hoeft te zijn.

Rendez-vous hotel Vlaams Brabant

Zoekt u een rendez-vous hotel in Vlaams Brabant of omgeving? Wij zorgen ervoor dat u af kunt spreken met een date of andere gast. Dat kan in een van de kamers ( https://www.h28.be/kamers ) in ons rendez-vous hotel. De kamers hebben allemaal een royale douche die u kunt gebruiken, net als een fijn bed. Bovendien zijn de kamers stijlvol en sfeervol ingericht, wat ze de beste plek maakt om samen af te spreken.

Privé kamers te huur Antwerpen

Wilt u privé kamers te huur bij Antwerpen boeken? U kunt ze gewoon per uur huren ( https://roomotel.be/kamer-te-huur-antwerpen-kamer-per-uur-antwerpen ), door aan te geven of u daar bijvoorbeeld 2, 3, 4, 8, 10 of 12 uur gebruik van wilt maken. Het is zelfs mogelijk om op de privé kamers bij ons in het rendez-vous hotel in Boom room services te bestellen. We brengen u de lekkerste hapjes en drankjes, die we tot aan de kamerdeur afleveren. Dat doen we zoveel mogelijk discreet. Zo heeft u de mogelijkheid om in de privé kamer helemaal discreet en anoniem af te spreken met een spannende date of andere gast.

BESCHIKBAARHEID

KAMERS IN REAL TIME

RESERVEREN?

PRIJZEN

WERKWIJZE

Hallo
Stel uw vraag aan Nadine!

x