Een vlot bereikbare bestemming in het hart van Limburg

Genk, gelegen in de provincie Limburg, is een bruisende stad die bekend staat om zijn diverse culturele erfgoed en groene omgeving. Genk is uitstekend bereikbaar via verschillende snelwegen. De E314, die door de stad loopt, verbindt Genk met nabijgelegen steden zoals Hasselt (ongeveer 15 km) en Leuven (ongeveer 60 km). Bovendien biedt Genk voldoende parkeergelegenheid in het stadscentrum en bij populaire attracties, waardoor bezoekers hun auto gemakkelijk kunnen achterlaten en te voet of met het openbaar vervoer verder kunnen reizen.

Rendez-vous hotel

In ons rendez-vous hotel kunt u verblijven voor een periode van 2, 3, 4, 8, 10 of 12 uur. Dat betekent dat u de kamer al vanaf een paar uur kunt boeken, waardoor het niet nodig is om die heel de nacht te gebruiken. In plaats daarvan bent u helemaal flexibel, terwijl het natuurlijk netjes en stijlvol is ingericht.

De kamers ( https://www.h28.be/kamers ) zijn altijd helemaal schoon en hygiënisch en bijvoorbeeld voorzien van handdoeken en gastendoekjes. Wij zorgen ervoor dat alles aanwezig is, zodat u daar in ieder geval helemaal geen omkijken naar heeft. U hoeft in plaats daarvan alleen maar af te spreken met uw date of een andere gast. Wij zorgen ervoor dat jullie naar binnen kunnen en dat niemand anders weet dat jullie elkaar ontmoeten in het rendez-vous hotel.

BESCHIKBAARHEID

KAMERS IN REAL TIME

RESERVEREN?

PRIJZEN

WERKWIJZE

Hallo
Stel uw vraag aan Nadine!

x