LIEFDESHOTEL BELGIË

Liefdeshotel in België gezocht? Wij zorgen ervoor dat u samen met uw date of andere gast kunt afspreken, zonder dat iemand anders daar iets van hoeft te merken. Het is niet nodig om de kamer vooraf te reserveren, omdat u dat gewoon vanaf de parking kunt doen. De parking is niet-zichtbaar vanaf de weg, waardoor niemand anders door zal hebben dat u daar de auto parkeert.

Vervolgens heeft u de keuze uit onze luxe kamers, waar we bovendien room service aanbieden. Dus zoekt u een plek om af te spreken voor 3 uur, 4 uur of bijvoorbeeld 8 uur? Ons liefdeshotel is dan een uitstekende keuze. Natuurlijk zorgen we voor een fijne en schone kamer, waar altijd een royale douche beschikbaar is.

Luxe kamers met room service

De verschillende luxe kamers zijn goed geschikt om af te spreken met uw liefde of minnares. Dus heeft u een spannende date of een andere afspraak? U bepaalt zelf met wie u gebruik wilt maken van bijvoorbeeld de Premium Kamer, de Luxe Kamer of de Elite Suite.

Er is altijd een royale douche beschikbaar en we zorgen natuurlijk voor de (bad)handdoeken, de gastendoekjes en een schoon laken. U kunt rekenen op niets minder dan het beste, inclusief room service om de lekkerste hapjes en drankjes te bestellen. Die brengen we tot aan de kamerdeur, zodat u er de kamer niet voor hoeft te verlaten.

Vanaf 3 uur te boeken

Ons liefdeshotel in België is de boeken vanaf 3 uur. Dus heeft u binnenkort een spannende date of wilt u samen afspreken, maar zonder dat iemand anders daar iets van hoeft te weten? Wij zorgen ervoor dat het anoniem en discreet kan, om u daarover geen zorgen te hoeven maken.

Het is uiteraard ook mogelijk om langer te verblijven. Boek de kamer voor bijvoorbeeld 4 uur of voor 8 uur, zodat u meer tijd heeft om in ons liefdeshotel van elkaar te genieten.

Liefdeshotel België

Zoekt u een liefdeshotel in België, dat bovendien makkelijk bereikbaar is? Via de E313 en E314 staat u snel in Heusden-Zolder, waar u gebruik kunt maken van onze parking meteen achter het rendez-vous hotel. De auto kunt u er niet-zichtbaar parkeren, waardoor vanaf de weg niet te zien is dat u er bent. Dat geldt uiteraard ook voor uw date of andere gast, om zonder problemen met elkaar af te kunnen spreken bij ons in het rendez-vous hotel.

Daghotel Antwerpen

Daghotel in Antwerpen gezocht? We zijn zowel vanuit het centrum als vanuit andere delen van de stad makkelijk en snel bereikbaar. Ons daghotel in Boom ( https://roomotel.be/daghotel ) is de

ideale plek om even bij te komen of af te spreken met een spannende date. Dus heeft u liever niet dat anderen weten waar u afspreekt? De daghotels bij Antwerpen zijn dan uitstekend geschikt. We zijn vanuit heel Vlaams Brabant ( https://roomotel.be/daghotel-daghotels-vlaams-brabant ) en de omgeving goed bereikbaar, via de A12 en E19. Bovendien kunt u gebruik maken van de parking meteen achter ons hotel, al is die natuurlijk niet zichtbaar vanaf de weg.

BESCHIKBAARHEID

KAMERS IN REAL TIME

RESERVEREN?

PRIJZEN

WERKWIJZE

Hallo
Stel uw vraag aan Nadine!

x