KAMEREN IN LIMBURG

Kameren in Limburg en eigenlijk op zoek naar een kort verblijf voor een paar uur ( https://h28.be/kamers-kort-verblijf-limburg )? We zorgen er dichtbij Hasselt voor dat het mogelijk is om een kamer te boeken voor bijvoorbeeld 2, 3, 4, 8, 10 of 12 uur.

Wilt u afspreken met een spannende date, een andere gast uitnodigen of zoekt u gewoon een plek om bij elkaar te komen? U kunt de kamers huren per uur ( https://h28.be/prive-kamers-te-huur-limburg ), zodat u zelf bepaalt hoe lang u daar gebruik van wilt maken. De kamers vlakbij Hasselt ( https://h28.be/kameren/anoniem-kamer-huren ) zijn gewoon te boeken vanaf de parking, waardoor het bovendien niet nodig is om die vooraf te reserveren.

Kort verblijf

We maken het kameren in Limburg speciaal beschikbaar voor een kort verblijf. Dus gaat het u maar om een paar uur en bijvoorbeeld niet om heel de nacht? Maar zoekt u wel naar een fijne kamer om op een spannende manier af te spreken met een date of minnares? Dit kan eenvoudig in ons rendez-vous hotel, waarbij we er alles aan doen om dit helemaal anoniem en discreet te doen.

Dat betekent bijvoorbeeld dat u de auto onzichtbaar kunt parkeren op de parking. Vervolgens gebruikt u de automaat om een kamer te openen. Dat kan voor een periode van 2, 3, 4, 8, 10 of 12 uur. Afrekenen kan met kaart en helemaal discreet, net als met contant geld. En rijdt uw date of andere gast daarna aan? Met een code kunt u de deur op afstand open doen. Zo is het voor niemand duidelijk dat het bezoek voor u is, om geheim met elkaar af te kunnen spreken.

Luxe kamers met royale douche

Tijdens het korte kameren in Limburg verblijft u in onze luxe kamers met een royale douche. Dat betekent dat het u er aan niets zal ontbreken. Ook de (bad)handdoeken en de gastendoekjes zijn natuurlijk voorzien, net als een schoon en hygiënisch laken op het grote bed. We zorgen er met alles voor dat u een fijne tijd zal hebben, in de verschillende luxe kamers die er beschikbaar zijn.

Kameren in Limburg

Wilt u kort komen kameren in Limburg en zoekt u daarvoor naar een discrete en anonieme oplossing? Onze kamers zijn dan een uitstekende keuze. Wij helpen u te voorkomen dat anderen daar iets van hoeven te zien of te merken. In plaats daarvan spreekt u in het geheim af met uw date of een andere gast. Het is niet nodig om online te reserveren en u kunt gewoon contant betalen om geen digitale sporen achter te laten.

BESCHIKBAARHEID

KAMERS IN REAL TIME

RESERVEREN?

PRIJZEN

WERKWIJZE

Hallo
Stel uw vraag aan Nadine!

x