DAGHOTEL

Daghotel gezocht? Kom in Limburg ( https://www.h28.be/daghotel-limburg ) even een paar uur slapen of spreek anoniem en discreet af met een spannende date of andere gast. We bieden u de diverse mogelijkheden, met de kamers die beschikbaar zijn voor een periode vanaf 3 uur. Dus wilt u de kamer 2, 3, 4, 8, 10 of 12 uur boeken? We zijn makkelijk bereikbaar vanuit heel Limburg ( https://www.h28.be/daghotel-limburg ), zodat u verblijft in het daghotel dat u zoekt.

Voor een paar uur

Net als in de andere daghotels kunt u de kamers boeken voor bijvoorbeeld een paar uur. Dus zoekt u naar een plek om even te kunnen slapen of te kunnen verblijven? Wij zorgen ervoor dat de kamers netjes en hygiënisch zijn. U kunt rekenen op een schoon laken, de (bad)handdoeken en bijvoorbeeld gastendoekjes. Zo zorgen we ervoor dat het u aan niets zal ontbreken, in de kamer die meteen beschikbaar is. Het is niet nodig om ons daghotel vooraf te boeken. In plaats daarvan kunt u op de parking gewoon gebruik maken van onze automaat. U kunt daar een kamer openen, om er vervolgens een paar uur gebruik van te maken. Afrekenen kan contant of met kaart, iets dat we in de beide gevallen heel discreet kunnen aanbieden.

Anoniem en discreet afspreken

Dus wilt u anoniem en discreet afspreken in ons daghotel? Net als in de andere daghotels doen we er alles aan om u helemaal in het geheim bij elkaar te laten komen. Heeft u een date of wilt u een andere gast uitnodigen? Dat hoeft niet thuis of op de zaak, dankzij ons daghotel dat daarvoor beschikbaar is. U kunt de auto niet-zichtbaar parkeren op de parking, en de kamer openen met de automaat. Vervolgens gebruikt u een code om ook uw date of gast binnen te laten, waarmee niet duidelijk is dat het bezoek voor u komt.

Daghotel

Zoekt u een daghotel in Limburg, waar u discreet en anoniem gebruik van kunt maken? Of gaat het u er gewoon om een paar uur te komen slapen? Wat de reden ook is, wij zorgen ervoor dat u een plek heeft om naartoe te gaan. Het is niet nodig om online te reserveren, omdat u de kamer gewoon met de automaat op de parking kunt openen.

BESCHIKBAARHEID

KAMERS IN REAL TIME

RESERVEREN?

PRIJZEN

WERKWIJZE

Hallo
Stel uw vraag aan Nadine!

x