Rendez-vous hotel / love hotel / Antwerpen (Boom) / Roomotel

h28

PRIVÉ KAMERS TE HUUR ANTWERPEN

Privé kamers te huur bij Antwerpen: waar vindt u ze? Ons rendez-vous hotel in Boom is de beste keuze. De kamers te huur (https://www.h28.be/kamer-te-huur-antwerpen) zijn beschikbaar vanaf een paar uur. Dus zoekt u een kamer voor 150 euro (https://www.h28.be/kamer-te-huur-antwerpen-kamer-te-huur-antwerpen-150-euro) of een ander laag bedrag? Wij zorgen ervoor dat u samen af kunt spreken, zonder daarvoor veel kosten te hoeven maken. Bovendien kunt u rekenen op een mooie luxe kamer. Iedere kamer is standaard voorzien van een royale douche. Daarnaast zorgen we voor de (bad)handdoeken en de gastendoekjes, net als een schoon laken op het bed. U heeft met de Premium Kamers, Luxe Kamers en Elite Kamers meerdere mooie keuzes, die u gewoon vanaf de parking kunt openen.

Privé kamers te huur Antwerpen

Wilt u privé kamers te huur bij Antwerpen boeken? U kunt ze gewoon per uur huren (https://www.h28.be/kamer-te-huur-antwerpen-kamer-per-uur-antwerpen), door aan te geven of u daar bijvoorbeeld 3, 4 of 8 uur gebruik van wilt maken. Het is zelfs mogelijk om op de privé kamers bij ons in het rendez-vous hotel in Boom room services te bestellen. We brengen u de lekkerste hapjes en drankjes, die we tot aan de kamerdeur afleveren. Dat doen we zoveel mogelijk discreet. Zo heeft u de mogelijkheid om in de privé kamer helemaal discreet en anoniem af te spreken met een spannende date of andere gast.

Direct reserveren of nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0479 12 12 65, stuur ons een e-mail naar info@h28.be of kom langs aan de Antwerpsestraat 367 in Boom. U parkeert niet-zichtbaar vanaf de weg en we zullen altijd discreet contact opnemen!